Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och själ läcker när du inte är här och kan kupa din hand om dem


Mitt i lyckan
Tvivlet (igen)

Känslan av att allt
Är på lånad tid
En kort sekund
En fantasi

En dröm som sakta
Tonar bort
I gryningsljusets
Inandning

Jag vill andas ut
Men något håller fast
Andningen beslagtagen
Av skuggorn med
Snirkliga armar

Mina vita armar
letar tom rymd
Skräckfyllda
Av tomrum
Och avsaknad

När kommer sanningen
Att fylla ut mitt bröst
Tränga ut de som viskar
Att allt det här
Är för bra

Kommer jag någonsin
Få uppleva det
Med dig

Kommer din röst att kunna
Överrösta sorlet
Av gnagarna
Och mumlerskorna
Som gnider sig
Runt mitt hjärta

Vilka ord vill jag du ska säga
För att stilla oron
Och få mig att våga
Lägga mig tillrätta
I din famn

Även då du inte är här

?


******************




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 20:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skriven :)
2012-01-08

    ej medlem längre
Dina ord skriker i varje bokstav...det river i ögonen att läsa din förtvivlade längtan och känslorna av osäkerhet och maktlöshet...du skriver inte - du skriker!
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya