Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En

en kopp varmt hallonte

med socker och mjölk

en mjuk soffa

en varm skön filt

en varm brasa

som sprakar i mörkret

många varma ljus

som brinner

med vacker låga

och så du

nära

nära under filten

en njutning

som är svår att förklara




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-07 23:41



Bookmark and Share


  Lorenzolars
wow känsla
2012-01-08

  Lars Hedlin
Mys stund som heter duga!
2012-01-08

    lory
helt magisk..mmmm
2012-01-08

  Max Poisé VIP
Just så!
Mitt i prick!
2012-01-08

    Birgersdotter VIP
Mysig dikt
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP