Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

Mitt hjärta

Mitt hjärta ropar kärlek

Mitt hjärta brinner hett

Min själ viskar jag älskar dig

Mitt hjärta ropar 

ropar kärlek

Mitt hjärta brinner

brinner hett

Min själ viskar 

 viskar jag älskar dig



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-08 00:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin, fin
2012-01-08

  TT
...intensiv...känns äkta och på riktigt...tycker mycket om denna!!!
2012-01-08

    Ken Cassel
Min smärta
Min smärta ropar kärlek
Min smärta brinner hett
Min själ viskar, jag älskar dig...
Hihi
:)

Kramar!
2012-01-08

  Lorenzolars
stabilt
2012-01-08

  Lars Hedlin
Värme
2012-01-08

    AA VIP
Het text. Vackert..
2012-01-08

    lory
den är kärleksfull...
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP