Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din lycka



det du önskar
vill jag skänka

bara för
ditt underbara
leendes skull

det du drömmer
vill jag uppfylla

för din lysande själs
skull

be mej bara
för din lycka
blir min




Fri vers av bitch
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 11:12



Bookmark and Share


  cilax VIP
mjukt och fint
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

bitch