Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

stillhet
natten vaggar
i rymden

den stannar så så

jag vilar

vilar stilla
bidar min tid
ty jag bär elden i min själ

kom smaka så så
så älskad


i en drömmares ögon
mina tysta läppar väcker kärlek
och mina djupa blickar

 fyllda med sorg



känn
känn hur jag glöder
under dina händer
så vackert

du fyller mig
där jag älskar
i stjärnljus
väcker solstormar 

i dina fingertoppar


ända in i själen
så fyll mig med ljus
och låt dig fyllas
i evigheten nu

i nattens vagga

stilla

jag väntar

om så så

så i en evighet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-10 23:15



Bookmark and Share


  yoakimu
mjukt, längtande, drömmande.... vackert.
2012-01-11

    ej medlem längre
Du har skapat en njutbar helhet!
2012-01-11

    ej medlem längre
Vackert . stillsam musik !
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP