Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska

 

 

 

Du viskar till min själ,

 

älskade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du känns så djupt,

 

inuti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan berg,

 

ovan dalar,

 

ovan himmel,

 

 

 

 

 

 

som stjärnljuset,

 

 

 

 

 

när det andas kärlek,

 

 

 

 

 

 

varm ,

 

 

 

 

het kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina ord väcker,

 

något i mig,

 

som inga ord,

 

kan beskriva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som den ljuvligaste musiken,

 

 raserar du murar,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tränger in i mitt psyke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så fyller dina ord mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fylls av  liv,

 

 

 

 

 

 

 

 

liv som jag vill,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vill,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

för evigt vara,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När du viskar,

 

ord som helar,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

helar min själ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ovan bergen,

 

ovan molnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill jag vill bli din.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 flyga med dina ord älskade,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

flyga ut i friheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In i himmelen.

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill smeka dig ömt med ord,

 

såsom du smeker mig,

 

med dina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyssa dig med bokstäver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drunkna i dina ord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Känna pulsen slå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, dina ord är så levande älskade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina ord,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

är kärlek,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-11 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helvackert !!!
2012-01-12

    Birgersdotter VIP
älskar läsa dina dikter...
2012-01-11

  Hanna Mari Wallin
Varmt och vackert beskrivet...
2012-01-11

  Johan Bergstjärna VIP
Ännu en underbar Nina-dikt!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP