Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golden Secret


Hands fold
clean sheets
in my hithermost reality

Eyes follow
lights taking off
for the far Occident

Innermost
together
boundless




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2012-01-11 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP