Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där

hon böjer sig stilla

som en rosenknopp när den veknar

bara en liten stund tänker hon

 sen vaggar hon sakta 

i njutning

så där vackert

som molndans

en solig dag då himlen är blå





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-11 22:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
...Böljande molndans
2012-01-12

  Jakob Drakros
Hmmm....
Med musiken (som är fantastisk) den är så melankolisk.
2012-01-12

  Lars Hedlin
Underbar
2012-01-12

    Ken Cassel
Hihihihi
:))
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP