Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann historia




Den lilla

det var vinter

snökallt ute

minns den lilla musen död 

fångad i en fälla utanför vårat hus

det var sorg i mitt lilla hjärta

hur kunde de döda den lilla musen

jag ordnade med begravning

för den lilla 

jag sjöng 

och bad för den lilla musen

begravde den sedan 

i jorden i buskarna utanför




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-12 11:40



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nina!
Du är så gullig så....
:))

Kramar!
2012-01-12

  Nio
Fin oskyldig barnkänsla
2012-01-12

    lory
fint,respekt för djur
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP