Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag äter vi faktiskt måltider som konungar åt 

förr i tiden men inte alla har mat på sitt bord.

 

 




En måltid

jag älskar att skämma bort er

med god mat

jag kan laga i timmar

ösa och smaka

känna och dofta

tills dess att det känns just så

rätt konsistens

perfekt smak

med ljuvliga blandningar

av örter, kryddor, salt, sött och surt

i rätt kombination

framhäva smaker

läckra goda 

då då är det klart att servera

med en krispigt god sallad

egen dressing med piff 

det är lycka att sitta vid bordet 

fint dukat

se ögon tindra

ja lycka

när munnar mumsa och smaka

se leenden

njuta av det bästa jag kan ge

en måltid 

tillsammans med de nära

gärna med vänner och ett glas vin till

tända ljus 

lyssna till rogivande musik

värdig en konung

ja det är en njutning

det bästa livet har att ge




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-12 14:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken måltid diktarjaget får till. Mums!
2012-01-12

    maija tuori
Man måste laga mat med kärlek och kännslor !!

Då lyckas man ..härligt !!!
2012-01-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fångade Du
livet perfekt att
det bästa vi har
är mat att njuta
med familj eller
vänner, då man
livets fördel känner...
2012-01-12

    ej medlem längre
Kärleksfullt, omtänksamt och varmt.
2012-01-12

    lory
håller med..jag är likadant....kärlek--mat
2012-01-12

    Ken Cassel
Hihi
:)
2012-01-12

  Celticgirl
Haha, du lyckades göra mig hungrig.. :P
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP