Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

förälskelse

är något kemiskt som sker

då våra celler möts

och blandas till något magiskt

det är magi

magi

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-17 06:40



Bookmark and Share


    lory
magi .symbios..magnifik
2012-01-17

  Hanna Mari Wallin
Kärlek och hur den uppstår just bland två människor
upplevs magiskt

har varit med om den känslan
där en man mötte mina ögon och världen bokstavligen stod stilla under ögonblicket, det blev kärlek och något väldigt fint...

Fin skrivet
tycker om dina kärleks dikter
mer av dom!
2012-01-17

  poetryGirl
ja, nästan övernaturligt
2012-01-17

    Birgersdotter VIP
ja visst ..det säger poff
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP