Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är inte till för mig

Ser hans vackra ansikte i mina tankar
Vill röra hans läppar
Känna kindens hy mot min
Rysa av hans andedräkt mot min nacke

Vill gömmas i hans stora armar
Låta fingrarna begravas i hans mjuka hår
Kyssa hans nyckelben
Försvinna i hans doft

Jag vill somna på hans starka axel
Vakna av en smekning
Drunkna i hans kärlek
Se min framtid i hans ögon


Förbannar livets lott
Tystar mitt hjärta
Binder känslor
Förtränger min önskan

Han är inte till för mig

Han är min bästa vän




Fri vers av svartvitsjal
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal