Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

 

Vi sitter i soffan 

du och jag 

jag får för mig att jag ska ligga i ditt knä

jag frågar om jag får det

och det får jag

 

 

du ser så lycklig ut

och jag jag bara ler

 njuter

att bara få vara

så nära dig

det är lycka

 

du är min vän

men jag känner

så mycket mer

jag känner

så att jag nästan sprängs av lycka

tittar på dig nu

in i dina djupa stjärngalaxer 

och jag är förlorad

bara så

 

du sätter dig på golvet framför mig

tar mitt huvud i dina händer 

och det passar precis

just så

vi kysser varandra så ömt

ömt

 

du tar av min tröja

knäpper upp min bh

ler och säger åh 

innan du kysser mina bara bröst

 

sen tar du dig nedåt

drar av mig mina byxor

 

vi ler hela tiden

allvarsamt djupt längtande

hett

 

dina ögon glöder hetta

och det känns som om jag svävar i dig

 

du drar av mig mina byxor

och drar mig mot dig där du sitter på golvet 

du doftar på mig 

säger mmm

 

sen drar du av mig trosorna

jag lutar mig bakåt och du smeker mina bröst

din tunga vet vad den gör

jag älskar det

 

ingen har som du lekt med mig

så som du

 

du tittar på mig intensivt

kallar den fjäril slickar 

njuter

 

din tunga

älskar din tunga och dina händer 

 

allt du gör är magiskt

i rätt ögonblick

 

aldrig har någon varit så 

så underbar

som du är

 

jag klär av dig sakta 

medans du kysser mig 

jag kysser din hud hungrigt

 

känner hur hela jag bultar som du 

berusade 

av passion

 

hud möter hud

 

tunga mot tunga

lätta fingertoppar

och när du tränger in i mig

är jag i himmelen

 

svävandes i din galax

tillsammans

förevigt länkade som två själar blir

då de möts

i kärleken så

 

nu är jag din

och du min

 

förevigt

förevigt

älskade


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-12 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt jävla underbar text !!!
2012-01-13

  Lars Hedlin
VAcker om en stund av både kärlek och passionens hetta!
2012-01-13

  Lorenzolars
wow så erotiskt och så härligt beskrivet
2012-01-13

    ej medlem längre
Ja, det här var bland dina bästa och musiken är helt fantastisk.
2012-01-12

    AA VIP
Vacker sensuell text med passion.
2012-01-12

    lory
wau hetta hetta hetta..helt lysande..erotik på hög nivå..bravo hedonist min TVTB

helt magisk......
2012-01-12

  Per Blomqvist
Ibland är det så fint att man kan tro det är ironi :)
2012-01-12

    Ken Cassel
Det bästa du har skrivit på länge, Nina
Tyckte om början som mest
Sen vart den lite för utdragen i min smak
Hihi
Men det är vad jag tyckte
Snälla du!
Straffa mig inte för det, du underbara lilla ängel
Ska gå och lägga mig och sova nu
Drömma om dig.....

Kramar!
2012-01-12

    Birgersdotter VIP
Vilken underbar varm sensuell text till toner av pockande lockande musik
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP