Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fem dagar...


Hjärtats övergivna kretslopp


Från sorg
Och förvirring
Till vrede

Till tomhet
Och saknad
Till... Klarhet

Uppvaknandet
möter sorgen

Under täcket




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-13 08:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära och fin
2012-01-16

  Ola Rydberg
bra
2012-01-14

    lory
hela procesen..jättebra o stark ..du har fått insikt..bravo
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya