Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppstift och karameller

Läppstift och karameller

plirande ögon

lyckliga små fingrar

fingrar som rör

plutar med mun

pussmun då

ljusa lockar fnittrar

kärlek och så




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-14 13:44



Bookmark and Share


    lory
hihihi gulligt
2012-01-14

  Anya VIP
Så fint, ser en liten flicka framför mig. Kanske tolkar jag fel men min bild är så gooo.
2012-01-14

    Birgersdotter VIP
Gulligt
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP