Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nertrampad och begravd under snön

jag är som den där katten som springer omkring på gården
och jamar högt av smärtan
som försiktigt sitter utanför portdörrana och letar
efter lite värme
efter någon att ta hand om henne
efter ett varmt hem
efter någon att leka och kjela med

men är det någon som bryr sig? nej!
de stänger portdörren så fort de kan
skriker åt henne att försvinna
men katten sitter kvar
och hoppas på någon ska släppa in henne i sitt hem
ge henne kärleken hon behöver

den dagen blir allt längre och längre bort
hon klarar inte av kylan mer
tar sitt sista andetag


och blir nertrampad och begravd under snön




Fri vers av losy
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-21 15:53



Bookmark and Share


    kung.karl
håller med föregående

mycket sorlig text.
men mycket bra skrivet
2006-02-21

  mb74
sorglig men bra:)
2006-01-29

  yoyyo
aj. det sista gjorde ont att läsa

hoppas inte du tar ditt sista andetag på länge

fin text
bra skrivet

(L)
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy