Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Ordet 'tillgodoförse' är en praktisk omskrivning av ett görande', ett så kallat nyord. En hel det tankar, aforismer, paradoxer, parafraser springer visserligen ur ett egensinnligt känsloliv. Det kan också vara avkännigt klimatet i det allmänna rummet.


Dagens tanke 2013 03 11






Om det inte är för att tillgodoförse* min själ med kärlek, att täcka min kropps behov av lustfulla uttryck, samt se ttill framtiden när det kommer till att säkra beståndet av arvingar så skulle jag aldrig i livet som frivilligt gå i clinch med en kvinna (igen).




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 17:38



Bookmark and Share


  Connie
Kan bara hålla med, det är en otrolig skön känsla att kunna pendla mellan sina kvinnliga och manliga sidor!
2013-03-12

  lodjuret/seglare VIP
Orsaken till att jag skriver ibland ur kvinnligt och ibland ur manligt perspektiv är underbar, jag menar uppenbar. Det beror i huvudsak på att det roar mig samt att jag kan. Det finns det fler som kan, historiskt sett. En del kvinnor skriver böcker med män i huvudroller, en del män skriver böcker med kvinnor i huvudroller. Det är så att säga ett mer eller mindre känt grepp, som inte bör behöva oroa läsaren nämnvärt. Kvinnornas Detektivbyrå-böckerna är skrivna av en man. Elisabeth George har skrivit deckare om en manlig detektiv och hans assistent.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP