Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart


Ett möte
ett avgörande

Domen faller

Framtid finns där
men krokar sej

utifrån beslutet




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Böjbar sanning....
2012-01-17

    lory
ja inte lätt att vara klok när beslutet ska tas...svårt men klokt beskrivet
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya