Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Onepiece' av stella, inspirerade till kommentaren. Min text, som sig förstås helt naturligt bör, utrymme lämnar för läsarens eventuella tolkning här gör.


Kritik på en text (764) Tio rader om kvinnan





Även om det kan kännas märkligt
för karlar, att även den mest
frigjorda kvinna kan vilja bli ledsagad

överumplad, översvallad, överflödad
av en mans
entré, uppenbarelse, temperament.

Så är det fortfarande
det riktigt ursprungliga och vilda
i passionen som kvinnan söker

samt vill ha i och av en man.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-23 10:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Finns det en gästbok här inne? Tänk om jag vetat det förut, då hade jag kunnat dyka in i den och ta del av vad som står att läsa där.
2012-05-14

  LenaJohansson VIP
så sant...en riktig man...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP