Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har hundra vissna blommor

Du har hundra vissna blommor
Jag har ingenting
Du har många dolda storheter
Jag vill bara smaka
Bli en del, ta någons hand, veta att foten tryckts ned
Du har spriten, killar och tusen rena hjärtan
Allt jag kan erbjuda är ett enda
Du har vilja, mun och vackra händer
Min blick söker grässtrån och slitna skor
Men min leriga känga har gjort ett enda spår
Jag har sökt i dina tusen blickar efter samband
Mitt enda hjärta längtar efter andra
Och spriten längtar efter mig




Fri vers (Fri form) av Young
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-18 08:50



Bookmark and Share


  Lisa Lundgren
Gillar skarpt!
2012-02-11

  Eva Langrath VIP
Det finns en stark nerv av saknad i orden. Jag tycker om din uppbyggnad där raderna bildar en form av dialog.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Young