nu i våra drömmar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu i våra drömmar




När jorden



när din mark är fuktig och varm,

när jorden är redo

redo för sådd

då kommer jag till dig älskade

 

vi planterar

magiska frön

frön som växer sakta

 

växer till

vackra blommor på ängen

 

frön som bär frukt

och det man sår

får man skörda

 

njuter av det vackra sköna

underbara smaker

 

din frukt är min att njuta 

då när vi njuter av varandra


men en dag skall vi vissna

för att dö

 

och så på nytt ett frö

som någon får skörda

 

skörda och njuta




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-19 16:43



Bookmark and Share


    lory
njutbart..
2012-01-20

  Hanna Mari Wallin
du beskriver livet
på ett ömsint sätt...
2012-01-19

    Birgersdotter VIP
vackert ...härligt språk.fin rytm
2012-01-19

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2012-01-19

    ej medlem längre
Magiskt.
2012-01-19

    ej medlem längre
Härligt!
2012-01-19

    ADI Nehlin
vackert skaldat..tyckte om
2012-01-19

    Ken Cassel
Det är typiskt!
Min vanliga gamla otur
Måste vänta tills jorden är redo för sådd innan min älskling kommer och hälsar på
Men jag vill ju ha henne här och nu.....
hihi
:)
2012-01-19

    lory
vackert..
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP