Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur gömmorna.




Höststämning

 



Skolbarnen smattrar mot gatans grå.
De fyller sina stråk
och myllrar med nyfikna väskor.


Det gröna är äppelträden,
som även de bär frukt.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-21 12:58



Bookmark and Share


  Börje Larsson
snyggt....
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund