Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacklar

Vacklar

 

jag vacklar i tanken

tanken 

 

för det är väl så man gör

gör

 

när man är människa?

 

när man möter

det man inte vill möta

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-21 00:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra ordat om hur det är. Känns igen.
2012-01-21

    ADI Nehlin
visst är det så...väl skaldat
2012-01-21

  Lars Hedlin
JA sannerligen är det så ibland!
2012-01-21

  Hanna Mari Wallin
ja, så kan det verkligen vara...

tycker om din text...
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP