Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastu

bastu bad

med naket ris

en skön handduk

en kall öl

och så du

det är livet

avkopplande

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-21 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jäkla skönt !
2012-01-22

  Lars Hedlin
Härligt!
2012-01-22

    AA VIP
Låter härligt. Bastu är guldkant...
2012-01-21

  Rise Little One
Man kan verkligen koppla av med dina texter idag...
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP