Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ska tänka på saken

Jag går tyst in genom dörren
det gör ont när du ska in
glömmer allt jag lärt mig, läst mig till
om att man ska vara lugn
och andas tungt

Jag får inte plats i köket
har ingen rök att andas in
börjar du röra vid mig så som du sa
att man gör när man är ung
jag snurrar runt

Håll mig inte du
tappar andan
Ta mig inte
om du tänker på någon annan

Bär mig inte du
kommer ramla
Välj mig inte
om det finns någon annan

Jag håller tyst och glömmer
att du inte kan hålla undan sömnen
det gör ont att andas in
håren i nacken på någon som är min som inte är min

Jag får inte plats i din hjärna
du har övertagit min och snälla stanna där du ska
börjar du röra vid håret i nacken som du sa
att man gör när man är ung när man är vaken när man är naken
om natten reser mig tappar andan skakar faller till marken känner av smaken
om natten reser mig tappar andan skakar faller till marken känner avsmaken




Fri vers av Björkhjärta
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta