Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Hur känns det när man somnar?' av snökristallen, föranledde kommentaren. *Det är därför man ibland vaknar precis innan man hinner in i drömmarnas land, för att man kände att man föll och blev rädd. Men just det fallet är alldeles som ofarligt.


Kritik på en text (759) Något litet om att falla






Att somna
är en mycket vacker känsla.
Det är som känslan av
att falla*.

Faller gör man
genom en drömliknande rymd
och man hamnar i drömmarnas land
på gott och ont.

Det är inte
ett farligt fall.
Nej, det är allt
ett varligt fall.

Som fullt
av kärlek till friden.
Som fullt
av tillförlitlighet till den sovande tiden.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-06 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En helt underbar text.

Jag blir lyrisk när jag läser den.


Applåd och bokmärkt.
2012-04-07

  thyra
En ljuv ro att befinna sig i! Tycker om din text!
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP