Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

 

Det viskar i bröstet

våga känn

Medan tankens övergrepp

kväver uttrycken

 

Brännpunkter

som vibrerar

får mig att minnas

oss och det

vi kunde blivit

 

En fjäderlätt beröring

av någons hand

inte din

får min gråt

att vakna

 

Verkligheten gömmer alltid

maran i drömmarna

 

... och jag vågar inte blunda igen




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 451 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-25 01:42



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Enormt snyggt känsloladdat ! tycker om den väldigt mycket!
2012-01-30

    lory
magiska bilder o känslor som berikar läsaren....fantastisk...
2012-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra emotionellt

alla känslor bör fritt få utflöda,
eljes olika kluster ock svulster bildas kan
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya