Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten till Samarkand...


Den korta tid vi fått är ofta lång och svår
så lev i Lyckans land så länge som du får
grip ditt liv till fullo
håll det i din hand
res säll över havet mot ditt eget Samarkand

Den korta tid vi finns är här och nu min vän
så låt oss leva gränslöst nära himmelen
fånga stundens glädje
håll den i din hand
res säll över havet mot ditt eget Samarkand



BS-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-22 14:37



Bookmark and Share


  Oskar...
Alltid känns dina rim så enkla, inte en chans att man någonsin stör sig på dom. Och nödrim i dina texter är lika ovanliga som intelligenta presidenter i USA.
Du berättar så glatt om vad "din vän" ska göra... Riktigt fint...
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg