Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja...jag vet att det börjar bli tjatigt men jag mår så jäkla bra att jag inte riktigt kan hantera det (heller)


du igen




hur kommer det sig
att bitterheten
och cynismen
som jag trodde bodde
i min kropp
nu inte längre frodas


hur kan det bli så
att jag som kategoriskt
hatat alla män

nu kan se på det andra könet
och med visshet säga
att det finns pärlor
goda karlar med stora hjärtan
och heder

att skitstövlarna går där
men inte syns lika väl
inte är så många

det måste vara du

du
som
frälst
mej

helat
mej

visat
mej
världen

med dina händer
lärt min hud att njuta
mitt hjärta att tro
och min själ att förlåta




Fri vers av bitch
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 10:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
:)
eller hur?
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

bitch