Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

lyssna

 

 

 

 

du hör mig

 

 

 

kanske

 

 

 

 

 

 

 

om du verkligen lyssnar

 

 

 

 

 

 

 

så snälla

 

 

lyssna på mig

 

 

 

 

 

 

 

 

lyssna

 

 

för jag talar om kärlek

 

 

 

kärlek

 

 

 

 

 

 

jag talar om hjärtat

om ljuset

om vänskap och fred

 

 

 

 

 

 

 

 

jag talar om kärleken

mellan människor

 

 

 

 

 

 

 

vikten av att verkligen höra och känna

 

 

 

 

 

 

lyssna på varandra

 

 

 

 

tycka om varandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

älska varandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ja jag talar om kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och det är viktigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

viktigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-25 18:16



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket bra budskap...
2012-01-25

    Ken Cassel
:-))
Hihihiiiii
Ja, jag hör
Och jag förstår vad du menar.....
2012-01-25

    ej medlem längre
Spännande form ;-)
2012-01-25

    ej medlem längre
Ja, vi måste lyssna, bra skrivet!
2012-01-25

    Birgersdotter VIP
Ja det är viktigt..jag lyssnar...
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP