Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka tankar ... kan det vara så om allt försvinner ?


Det finns ingen väg ut ur ingenting

Det finns ingen väg ut ur ingenting
Har du väl knackat på dess dörr
Är du inne för alltid

Det finns inga svar att finna där
Det finns inget att se här
Bara ett tomrums ingenting

Välkommen till ditt eget helvete
Du skapade det när du tog på dej
Den blindes glasögon

Ett vemodets musik som knäcker dej i bitar
Spelar melodin som du dansar till
Likt en viljelös marionett

Kryp ner i ett varmt bad
Fyllt med kallt vatten
Upptäck du fryser av inget och allt

Var är ditt liv är frågan du ska svara på
Vart tog livet vägen
Om inget annat fanns kvar




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 11:38



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja det kan man ju lägga en tanke på och ja det kan man ju undra över
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX