Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarängar

 

 

Sommarängar

du och jag

på cykel

i gröna gula dunderfina landskap

vackert


underbart

nära havet

som älskar

 

över 

gula strålande fält sköna

blommande blomsterängar

sensuella

när de knoppas så



in

in magi

in i mig och dig

en filt

underskön utsikt

så inom och utom


vi snuddar varandra 

djupt ömt

i de heligaste rummen

just där

där man vill bli älskad

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-26 21:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Sommarkänsla med alla attribut som man längtar efter......Härlig!
2012-01-27

    lory
mmmmmmm
2012-01-27

  bittemi VIP
Vackert
2012-01-26

    Birgersdotter VIP
Väcker sommarlängtan...
2012-01-26

  Hanna Mari Wallin
orden dina, får mig att längta till sommaren
som du beskriver med en vacker känslan...
2012-01-26

    Ken Cassel
Ja, vem längtar inte till sommaren?
:))

Kram på dig, Nina!
2012-01-26

    ej medlem längre
Ljuvliga sommartankar.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP