Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidunderlig

vidunderlig

vid berget

berg smyckad

pärldans

fantastiska vyer

vinterprydda landskap

röksignaler ovan

älskade budskap nu

gyllene kuddar av sammet

trådar av guld

ögons djupa fårade blickar

smycka mig så naken

i dina färger

pärlor vita

trådar av guld

bländvita 

genomskinliga

som frusna kärlekstårar på min kind

vidunderlig

underlig

vi

dun

dunder

 

in

vid

i under




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-26 23:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Lugn stilla njutning likt trådar av guld
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP