Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i vintern



sitter på kontoret
och drömmer
om dagar
som inte
nyper i skinnet
och sipprar in i skorna

ljusa dagar utan isskrapa
och utan blöta brev

men utanför fönstret
är det mörkt

jag får nöja mej
med värmen från kaffet
och kanske tända
en lampa till

för än är sommaren långt borta




Fri vers av bitch
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-27 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch