Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en värkabröten vän

Nej, värken kan aldrig ta din själs plats
Kom i håg det
Värken kan äta upp leder
och smärta svårt,
försöka måla dina tankar med svartaste färg,
envis som synden när synden är som värst
men drömmarna kommer den inte åt,
inte dina inombordsängar, fyllda av prästkrage och smörblom,
solstrålars värme över hjärtats livsbejakande trollskogar,
vars trädtoppar sakta rör sig utav vindens förtrollande sus
Kan inte ta bort det som gör att just du är du

Vet du att i dina innersta gömmor lever ett jävlaranamma som doftar kärlek och jasmin och som är starkare än något annat.
Så nej, den kan aldrig, aldrig komma åt DIG, den där smärtan..




Fri vers av Lindalou
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou