Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://blogg.amelia.se/miamag67/2012/01/01/lyxlasagne/

 

Inspirerad av Anya... 




Fantasifullt

Fantasifullt

skapar vi

med ord

som en underbar lasagne al forno

kryddad med färska örter

underbar vitlök

ett glas rött

och en god sallad

sprinklad

med fantasi

 

 

Fantasifullt

skapar vi

med ord

som en underbar lax

toppad med ett tjockt lager av

västerbottenost

samt lite grädde

på en bädd av purjolök

serverad med ris

ett glas rött

och en god sallad

sprinklad

med fantasi

tillagad i kärlek

 

Fantasifullt

skapar vi

med ord

 en underbar pannacotta

med äkta vanilj

toppad med

färska jordgubbar

i sällskap av

 caffe latte macchiato

med mönster av fantasi

kanske i formen av ett hjärta




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-27 10:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar..du gör mig hungrig..på mer
2012-01-27

    lory
du är hedonist min fina ,som jag hihi
nu är jag sugen på pannacotta hihi smaskigt
2012-01-27

    Ken Cassel
Hihi
::))

Kram!
2012-01-27

  Max Poisé VIP
Mat är poesi! Kryddat på livets flyktiga problem, tillsammans med en kompott av vispade tankar och odlade frustrationer.
2012-01-27

    ej medlem längre
Gott, hungrigt läste jag vidare...
2012-01-27

  Anya VIP
Oj, här blev man hungrig. Och rättstavat var det också! ;o)
2012-01-27

  Sofhia Wirström
härliga fantasifulla rader, du leker med orden så lätt som en plätt. Man blir hungrig på mat och kärlek...hihi
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP