Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graciösa

graciösa tankar trippande på tårna i en lustig piruett

krumbuktande i kärleksfulla trubadurslingor inom

känner ett hiskeligt behov av att perforera ditt sinne med tungvrickande ord

magiska slingrande om du förstår vad jag menar

eller kanske inte 

kanske är det bara ett behov jag har av att fylla mina tankar till brädden 

sakta seglande ut över stormande oceaner

så som tungtrillare gör när de förvandlas till något porlande pirrigt i tankarna

så där kärleksfullt förvridna krumbuktande utåt men samtidigt inåt

för att slutligen fastna där utmattad i en dansant plié och en flämtande suck




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-27 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vällustskriva
gottläst
2012-02-05

    lory
magisk text
2012-01-27

    Ken Cassel
::))
Hihoha!!!

Här får du en kram till...
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP