Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på en pinne

krusningen på vattenytan

hela jag dansade inom av glädjen

metallspolen 

linan spänd

underbar insikt

napp

där kommer den

under ytan 

allt närmare

vips

som magi i luften

fram med håven

en stor fin

njuter

sprak i brasan

nygrillad bäcköring

en doft att älska

en smak att älska

saltad

på ett tunnbröd med smör och mandelpotatis

solglitter i vattnet

kaffepannan kokar ljuvligt

och så doften

smaken av lite kaffe med mjölk

och gärna en skogaholmslimpa

med smör och nygrillad falukorv i tjocka bitar till

livet på en pinne

bara så




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-27 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När människan är i väven
naturessens
2012-02-05

  Anya VIP
Matromantik......mums!
2012-01-27

    Birgersdotter VIP
Magi i luften...
2012-01-27

    Ken Cassel
Livet på en pinne, är livet för en finne, sa en finländare till mig en gång i tiden
:)
2012-01-27

    ej medlem längre
Låter helt underbart!
Känner lukten av nygrillad falukorv och kaffe!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP