Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeldikt II

 

Glödande   åtrå  i  dina  djupa  kyssar.

 

Svävar himmelskt älskad av dig.

 

Du klappar min stjärt.

 

Du kysser djupt.

 

Du älskar.

 

Mig.

 

 

Dig.

 

Jag älskar.

 

Jag kysser ömt.

 

Jag smeker din hud.

 

Svävar himmelskt älskar ju dig.

 

Glödande   åtrå  i  våra  djupa  kyssar.

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-28 08:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
så kreativt, behagligt att läsa både för ögonen och sinnena
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Glödande...
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP