Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeldikt I

 

Jag   somnar  stilla  i  din  famn.

 

Dina armar håller om mig.

 

Jag känner mig trygg.

 

Jag är älskad.

 

Bara så.

 

Så.

 

 

Så.

 

Älskar vi.

 

I vågorna där.

 

Naken hud i sand.

 

Vi njuter på en strand.

 

Jag  reser  i  drömmarnas  land. 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 09:02



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader om underbar kärlek...tänk att det kan va så härligt
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Somna tryggt i famn och drömma ..det är fint de...
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP