Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel




Skapar

 

Skapar

Skapar i mina drömmar

det jag önskar så hett i hjärtat

 

jag måste tänka och drömma

så som du lever

tänker och drömmer

för att få det jag vill ha

 

och då får jag det

det jag drömmer och tänker

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-28 09:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så är det nog..måste bara veta vad jag drömmer hihi
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP