Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek

 

s

smek

smek mig

smek mig sakta

smek mig ömsint hett 

smek mig   passionerat

smek mig    lidelsefullt

smek mig   sensuellt

smek mig älskad

smek mig varmt

smek mig

smek

s




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-28 11:34



Bookmark and Share


    AA VIP
Härligt. Ömsint. Fin text.
2012-01-29

  Anna*
Mmmmmm, berörd behöver vi bli och så ömsint vackert som du skriver det är det bara underbart =0)
2012-01-28

  Sofhia Wirström
närhet är aldrig fel...berörande rader.
2012-01-28

    Ken Cassel
Åh, så trevligt!
Hihi
:)

Kramar!
2012-01-28

  Hanna Mari Wallin
här kommer dina ord igen
om den längtansfulla närheten...

fint skrivet...
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt smek i en lycko-kokong
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP