Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sibirisk vinter



Varför, du sibiriska vinter,

varför målar du min själ i ditt mörker,

varför kramar du mitt hjärta med din kalla hand?

Varför fyller du min strupe med den stilla snöns tysthet

Varför låter du mig så outhärdligt starkt längta bort?

Till värmen

Till solens strålar

Till våren, till sommaren och till värmen från an annan

människa

Till ett liv långt bort från dig.




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn