Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mitt akvarium är fullt av alger får jag dåligt samvete och drömmer om fiskar som dör

Jag intresserar mig bara för mina fiskar när de är sjuka

när de är döende

med söndertrasade fenor
och uppsvällda bukar


Då ängslas jag och matar ur handen
och känner något som kanske påminner om kärlek


sedan blir de friska
eller dör


och för en stund sörjer jag

sedan är det hela ointressant igen











Fri vers av Mymlan.
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-28 22:29



Bookmark and Share


  Linnli
Den här är också bra, och rymmer mer än bara den faktiska historien. Det är lite som ett isberg som vi bara får se toppen av...
2012-05-02

  Eva Langrath VIP
Blir berörd av äktheten i dina ord.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.