Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till F.


Du gnistrade som en stjärna

du stod i baren
log för att få beställa

jag stod bredvid dig
och småpratade

vi skrattar mycket
när vi inte pratar
om det jobbiga i livet
det tunga och oförlåtliga

du log
ett bländande leende
som smälter snö

du beställde GT
och en smarrig glass
barkillen log över ditt sätt
att kombinera en meny

du bländade hela baren
med ditt gnistrande filmstjärneleende
och jag var bara så glad över
att få vara vid din sida
och bli lite bländad
av stjärnglansen

ditt behagfulla sätt smittade ned sig
sluskarna förvandlades till gentlemän
och jag blev din svartsjuka fru

jag hade stjärndamm på axlarna
och ögon som gnistrar i natten

när du ler
slutar jorden att snurra
och jag trillar av




Fri vers av lilla t
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 22:50



Bookmark and Share


  miljas
Oh, så snyggt!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t