Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala

att tala

i tungan

kan vara

ganska svårt

att säga det man känner

när man sväljer

hårt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-29 11:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
klurig skriven...
2012-01-29

  Rise Little One
klurig skriven...
2012-01-29

    Isprinssesan
Jag håller med.
2012-01-29

    Ken Cassel
:)))
Hahahohohihi...
Jag kan inte prata eller tala just nu
Det är någonting som har fastnat på tungan
Kan bara skratta
:-))
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
ja du ibland är det svårt
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP