Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninerna

Kaninerna hoppar galopp

på bergets topp

otåligt väntandes 

knaprandes på gula morötter

 

lite förväntansfulla

men ändå så gåtfullt lyckliga

känner de hopp

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-29 11:26



Bookmark and Share


  Rise Little One
kaninerna blir förföljda av Nina ;)
2012-01-29

    ej medlem längre
hopp och skutt och glädje :-)
2012-01-29

    Ken Cassel
=))
2012-01-29

    ej medlem längre
Ååh, vad härligt - älskar kaniners glädjeskutt ;-)
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
som en söt lycklig barnbok av beatrix...
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP