Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder

du

du tänder

något i mig

som ingen annan kan

något varmvackert

något stjärnklart

i din ömma blick

i stjärnor

i dina händer

du tänder i mig

en eld som glöder

glödgande varmt

så varmt

du tänder

på mig

och jag 

på dig

du tänder

allt som är dött

i dina fina händer

i ditt varma blod

i din snabba puls

mm tänder




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-31 18:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Varmt kärleksfyllt och vackert
2012-01-31

  Anya VIP
Lite lagom hett och mycket fint.
2012-01-31

    ej medlem längre
Raka puckar..bra
2012-01-31

    Ken Cassel
Tjusigt :)
2012-01-31

    lory
mmmmm..lågan...
2012-01-31

  Johan Bergstjärna
Underbart Nina!
2012-01-31

  prinscess VIP
fint
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP