Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så jobbigt

det är så jobbigt när du ler

när du talar med mjuk tunga

när du är så där käck och blid

men under ytan labil

aggressiv

attackerar under ytan

 

det är så jobbigt när du ler

när du låtsas vara någon annan

när du strör guld omkring dig

fast det luktar smärta och hat

när du talar bakom lyckta dörrar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-31 23:09



Bookmark and Share


  om en Siri
applåd. tycker mycket om.
2012-02-06

  Hanna Mari Wallin
smärtsam relation, kan även vara osäkerhet
men, hur som helst mycket sorgset...

bra skrivet.
2012-02-06

  © anakreon VIP
Falskhet?
Ja, men ett sådant beteende kan även tyda på stor osäkerhet.
Likafullt en utmärkt och viktig beskrivning av ett mycket smärtsamt förhållande.
Calle
applåderar sorgset
2012-02-06

    Birgersdotter VIP
ja det är hemst ..man blir så osäker..riktigt bra skrivet....som alltid
2012-02-02

  Anya VIP
En stark text med ett innehåll som intresserar mig. Bra fångade ord.
2012-02-01

    lory
oj oj smärtan o aggression under yttan
2012-02-01

  Lars Hedlin
oj smärta i denna!
2012-02-01

  Bibbi VIP
Falsket är svårt.
2012-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
jobbiga falska människor att vistas kring - bra infångat
2012-02-01

    AA VIP
En text som beskriver falskhet....under den glättiga ytan kokar det...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP