Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra




Kallar

 

Jag kallar dig

jag kallar dig ljus

jag kallar dig 

 

bjuder in dig kärlek

sanning ljus

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-03 07:02



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Mystisk :)
2012-02-05

  Hanna Mari Wallin
Denna text gillar jag mycket...
2012-02-03

  Elwania
invocation av ljus
kraftfullt
2012-02-03

  Max Poisé VIP
Lite kuriosa.

En mantra är ju ofta en självövertygelse genom att repetera och programera vår hjärna att tro på de ord vi upprepar...

Din text vill jag gärna upprepa :-)
2012-02-03

  mare VIP
Min mantra, Gud ;)
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP